KAPACITÁS BŐVÍTÉS A DELTA SAFE KFT-NÉL

Komplex fejlesztés a DELTA SAFE Kft.-nél

Kedvezményezett neve: DELTA SAFE Korlátolt Felelősségű Társaság

Szerződött támogatás összege: 9 515 456 Ft

Projekt tartalmának részletes bemutatása:
A projekt keretében az ipari villanyszerelési, felülvizsgálati, valamint villámvédelmi munkáinkat igyekszünk előtérbe helyezni, ezekhez a munkákhoz a hatékony munkavégzés érdekében szükségesek a megvásárolni kívánt eszközök.
1. Elektromos személyemelő Bravi Leonardo kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy az eszköz könnyen kezelhető legyen, karbantartás mentes emelési rendszere legyen, és szélesíthető emelőkosárral rendelkezzen, mellyel 4,9 méter magasban is könnyen és biztonságosan lehessen a munkákat végezni.
2. Elektromos személyemelő Bravi Lui 460 kiválasztásánál hasonló szempontok játszottak szerepet, minta a Bravi Leonardo személyemelőnél, azonban ennek a gépnek a munkamagassága 6,62 méter, így a magasabban végzendő munkákat is el tudjuk végezni.
Az ipari villanyszerelésnél, valamint villámvédelmi munkáink során nagy hasznát veszük ezeknek a személyemelőknek. A munkáink sok esetben párhuzamosan futnak, így indokolttá vált a két személyemelő vásárlása, ezáltal gördülékenyebben és hatékonyabban tudjuk végezni a munkákat.
3. Hilti Battery-actuated tool BX 3-BT A22 szegbeverő: az ipari villanyszerelési munkáinknál, valamint a villámvédelmi munkáinknál segíti a hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést. Kábeltálcákat, kábellétrákat, síneket, támaszokat, könnyű elektromos alkalmazásokat tudunk vele rögzíteni és felszerelni.
4. Hilti Battery-actuated tool BX 3-ME A22 szegbeverő: Sokoldalú rögzítőrendszer különféle elektromos és mechanikai alkalmazásokra használható. Gyors és kényelmes sorozatrögzítés tömör blokkon, betonon és acélon egyaránt. Vezetékeket, kábeleket, lámpatesteket és különböző elektromos berendezések rögzítésére alkalmas.
A két szegbeverő különböző munkafolyamatokban alkalmazható, így kiegészítik egymást, ezáltal hatékonyabb a munkavégzés.
5. Kábeldob emelő berendezés lehetővé teszi a nagy átmérőjű és nagy tömegű kábeldobok használatát, a kábelek vezetékek le- és felcsévélését. Ezáltal a nagyon projekteknél költséghatékonyabban tudunk dolgozni.
6. Kyoritsu 4200 műszer villámhárító földelés ellenállás mérésére szolgál. Villámvédelmi mérési pontokat bontás nélkül mérhetünk vele, ezáltal időt és költséget takarítunk.
7. Z LINE-LOOP/RCD MI 3122 műszer támogat minden kisfeszültségű berendezésen minden vizsgálatot: Hurokimpedancia / várható hibaáram, Vonali impedancia / várható rövidzárási áram. A mért eredményeket gyorsan és pontosan kiértékeli, ezáltal segíti a munkánk hatékonyságát és pontosságát.
8. Runpotec elektromos kábelbehúzó csörlő ideális egy vagy több kábel vízszintes behúzásához. Képes akár 800 kg (4m/perc) vagy 400 kg (8m/perc) húzó erőt kifejteni. Akár egy ember is el tudja látni a feladatot.

Projekt befejezési dátuma: 2023.07.24.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-0131

GINOP_PLUSZ Kapacitás bővítés

KAPACITÁS BŐVÍTÉS A DELTA SAFE KFT-NÉL

A kedvezményezett neve: DELTA SAFE Kft

A projekt címe: Kapacitás bővítés a DELTA SAFE Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 7 500 000,- Ft 

A támogatás mértéke: 68,58 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében beszerzésre került egy MultiServicer XA MI 3321 műszert, illetve egy Snorkel TL37 DC vontatható személyemelőt. A beruházás elsődleges célja az ipari villanyszerelési és felülvizsgálati szolgáltatásaink körének bővítése volt, melynek megvalósításával szélesebb körben tudjuk ügyfeleink igényeit kielégíteni. A MultiServicer XA MI 3321 műszer multifunkcionalitásának köszönhetően több gép technikai tudását egy gépbe sűrítve megkaptuk: a hordozható villamos berendezések, gépek és kapcsoló berendezések villamos biztonságának ellenőrzésére, kiegészítve hurokimpedancia, RCD és átütési szilárdság vizsgálatokkal. A Snorkel TL37 DC vontatható személyemelő kosaras emelő gémliftjének több rugalmas csatlakozása van, ezáltal lehetővé teszi, hogy ne csak függőlegesen, hanem több síkon is mozogjon, így több pontot lehet elérni. Ebből adódóan a nehezen hozzáférhető zónák is könnyen elérhetővé váltak számunkra.

A projekt befejezési dátuma: 2021. 04. 26.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02857

Széchenyi 2020